Cultuursmakers

Carpe Diem

Welkom bij Cultuursmakers Carpe Diem!

ONTDEK. BELEEF. ERVAAR.

We bezoeken musea, tentoonstellingen, soms minder bekende erfgoedpareltjes, plekken vol geschiedenis en boeiende verhalen. We laten ons op sleeptouw nemen door ervaren gidsen die ons de meerwaarde bieden waarnaar we steeds op zoek gaan.

We maken ook de muziek- en theaterliefhebbers blij met voordelige tickets voor musicals, klassieke concerten, opera en toneelvoorstellingen. 

In Overmere organiseren we lezingen en is het onze ambitie om met onze werking het bestaande culturele aanbod te ondersteunen en te versterken.

Wat mag u concreet verwachten?

  • geschiedenis, literatuur, muziek, musea alsook de actualiteit geven inhoud aan ons jaarprogramma;
  • samenwerkingen met bevlogen specialisten, zoals historici, kunstkenners, conservatoren, musicologen, schrijvers enz. geven verdieping aan onze uitstappen;
  • deuren gaan open die voor anderen gesloten blijven;
  • je beleeft cultuur samen met gelijkgestemde meerwaardezoekers;

  • bij onze trips met de autocar is er begeleiding door een enthousiaste reisbegeleider, die onderweg toelichting geeft over bezienswaardigheden, wat de uitstappen steeds een eigen kleur meegeeft;
  • alles wordt in de mate van het mogelijke voor u geregeld, je kunt u ontspannen en vooral genieten - geheel volgens onze Carpe Diem filosofie.

Klinkt dit als muziek in de oren? Houd dan de activiteitenpagina in de gaten, want vanaf nu publiceren we geleidelijk aan ons programma.

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen ontmoeten op onze activiteiten!     

Team Cultuursmakers Carpe Diem
 
Cultuursmakers - cultuur smaakt beter samen!

Nieuws

<
>
x