Cultuursmakers

Carpe Diem

Cultuursmakers-pas 
Met het hele gezin voordelig van cultuur genieten!

Ben jij ook een cultuursmaker en zie je het wel zitten om voordelig van cultuur te proeven of te smullen? Dan moet je beslist lid worden van onze culturele vereniging!   

Dan moet je beslist een Cultuursmakers-pas aanschaffen! Voor 20 euro ben je een jaar lang lid van onze culturele vereniging. Jouw Cultuursmakers-pas is bovendien geldig voor alle inwonende gezinsleden.

Jouw voordelen op een rijtje:

 • Je maakt deel uit van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers waarmee je samen van cultuur kunt genieten
 • Je kunt aan alle activiteiten van alle Cultuursmakers-groepen deelnemen aan ledenprijs (bij Cultuursmakers Carpe Diem bedraagt de korting meestal 10%). Jaarlijks organiseren we allemaal samen ongeveer 2500 Cultuursmakers-activiteiten. Je vindt ze op www.cultuursmakers.be/activiteiten.
 • Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen. Het volledige en actuele overzicht vind je op www.cultuursmakers.be/ledenvoordelen.
                 10 % korting op een toegangsticket voor Historium Brugge. Korting enkel te verzilveren aan de ticketbalie.

                 2 euro korting op een toegangsticket voor Verbeke Foundation

  Arte Amanti (kamermuziekfestival): 25% korting
  Op verschillende locaties in Vlaanderen worden zo’n 40 concerten georganiseerd. Arte Amanti brengt jong talent en kamermuziek van internationale topkwaliteit naar steden en gemeenten buiten het gekende cultuurcircuit. Het publiek kan op die manier aan democratische prijzen en zonder grote verplaatsingen te maken genieten in eigen dorp, stad of regio. Tickets kan je bestellen via reinilde@arte-amanti.be met vermelding van Cultuursmakers en lidnummer van de Cultuursmakers-pas. Na betaling is de reservatie definitief. 

Daarnaast kunnen we ook regelmatig voor tijdelijke evenementen of voorstellingen mooie kortingen aanbieden.  Het volledige en actuele overzicht vind je op www.cultuursmakers.be/ledenvoordelen.

Hoe word je lid?

 • Betaal vervolgens 20 euro op rekening van onze Cultuursmakers Carpe Diem Denderleeuw BE16 9733 6129 0274
 • Je Cultuursmakers-pas valt even later in je brievenbus.

Niet twijfelen, maar doen!
Want zoveel cultuur voor zo weinig geld, vind je nergens!

<
>
x