Cultuursmakers

Knokke-Heist

Coronaprotocol

AANGEPAST CORONAPROTOCOL 
VOORSTELLINGEN VOLKSONTWIKKELING WERKJAAR 2021-2022 
PERIODE DECEMBER 2021 – MAART 2022 
                                                                              
Geachte leden en sympathisanten 
 
Na de succesvolle en heel boeiende avond met Baron Frans Van Daele op vrijdag 3 december 2021 kunnen we jullie meedelen dat wij onze werking mogen verderzetten, mits het onderstaande coronaprotocol toe te passen. Voor ALLE volgende avonden dienen jullie opnieuw te reserveren en mogen we tot maximaal 200 mensen toelaten. U blijft dus van harte welkom op onze avonden. Loopt het aantal reservaties op tot boven de 200, dan vragen we uw begrip.  
 
Mogen we ook vragen als u reserveert, u ook effectief naar de avond komt. Wees sportief: als u om een of andere reden toch afhaakt, wil dan uw reservatie in het CC Scharpoord annuleren om anderen ook te laten genieten.  
 
We kijken samen met jullie uit naar het vervolg van ons werkjaar 2021-2022. 
 
Reservatie 
 
Verplichte reservatie en registratie in CC Scharpoord op vertoon van uw abonnementskaart Volksontwikkeling. Vrije zit in de zaal. 
 
Vanaf 13 december 2021 kunt u reserveren voor: 
woensdag 29 december – NAAR EEN WERELD VAN GELUK – Leo Bormans (Davidsfonds) 
 
Vanaf 27 december voor: 
vrijdag 14 januari – IRAN, ZIEL VAN HET OUDE PERZIË – Rik Taveirne (vtbKultuur)  
 
Vanaf 10 januari 2022 voor: 
donderdag 27 januari – DE STILLE OCEAAN: VAN MICRONESIË TOT HAWAÏ – Patrick Dewilde (vtbKultuur)  
 
Vanaf 24 januari voor: 
vrijdag 11 februari – DE EERSTE BELGISCHE VROUW VEROVERT DE 7 TOPPEN – Sofie Lenaerts (Davidsfonds) 
 
Vanaf 7 februari voor: 
donderdag 24 februari – BEAUTIFUL PLACES – Jacques Martens (vtbKultuur)  
 
Vanaf 1 maart voor: 
donderdag 17 maart – RELIGIEUZE TEGENSTELLINGEN KUNNEN ONS VERRIJKEN – Prakash Goossens (Davidsfonds) 
 
Vanaf 14 maart voor: 
donderdag 31 maart – DWARS DOOR CENTRAAL-AMERIKA – Dominiek Druart (vtbKultuur)  
Als lid of niet-lid dient u steeds genummerde toegangskaarten af te halen of telefonisch te reserveren, mits voorlegging van de BLAUWE gezinskaart Volkontwikkeling Knokke-Heist.  Niet-leden betalen voor een los kaartje 9 EURO (7 EURO Uit-pas, leden Davidsfonds/vtbKultuur). De digitale reservatie is niet mogelijk voor ons programma.  Vroeger aanmelden of aandringen aan de balie tot het verkrijgen van toegangskaarten heeft weinig zin, daar de startdata strikt worden aangehouden. 
 
 
U toont een geldige CST (digitaal of op papier) én uw identiteitskaart aan onze bestuursleden. Andere bewijzen worden niet aanvaard. U draagt vanaf het binnenkomen in het Cultuurcentrum uw mondmasker. U ontvangt een polsbandje dat u toegang verleent om in het CaféCultuur iets te drinken zonder extra CST-controle. 
 
 
Tijdens de voorstelling in het auditorium is het dragen van een mondmasker verplicht.  De voorstellingen gaan door met een pauze. Het CaféCultuur is open, ook na de voorstelling. Zowel bij de verplaatsing naar het CaféCultuur als in het CaféCultuur dient u een mondmasker te dragen. Eenmaal aan tafel met maximum 6 personen mag het mondmasker af.  
 
 
De podiumvoorstellingen (TUTU PUOANE op 23/1 en THE EDGE OF TANGO op 12/3), in samenwerking met CC Scharpoord, kunnen vrij aan de balie worden geboekt.  
 
 
Indien de Coronamaatregelen met betrekking tot onze avonden in de toekomst zouden wijzigen, brengen wij u zeker op de hoogte. 
 
 
Met deze aangepaste richtlijnen hopen wij u te mogen verwelkomen, en wensen wij u vele aangename, leerrijke en boeiende avonden toe in een veilige omgeving. 
 
 
Volksontwikkeling Knokke-Heist 
Davidsfonds Knokke 
Cultuursmakers Knokke-Heist 

 

<
>
x