Cultuursmakers

Knokke-Heist

Foto boven: Kunstwerk van Antony Gormley, Another Time XVI. (Staat op het strandhoofd ter hoogte van Surfers Paradise, Het Zoute)
Foto rechtsKunstwerk Tower van Thomas Lerooy uit Roeselare: 49 bronzen bustes, 22 meter hoog (Staat op de Zeedijk van Duinbergen op het groene plein)

Beste leden, vrienden en sympathisanten

Welkom op de website van Cultuursmakers Knokke-Heist.

Graag stellen we u het jaarprogramma 2023-2024 voor.

Neem een kijkje in onze rubriek ‘Activiteiten’ en lees zeker ook de vernieuwde uitgave van de Kneistse Cultuurkrant.

We zijn heel blij dat we het werkjaar 2023-2024 mogen starten met een boeiend, gevarieerd en heel ontspannend programma waarbij we cultuur op een laagdrempelige manier willen brengen. 

Dit allemaal door de samenwerking met de afdeling Knokke van het Davidsfonds kunnen we een abonnementskaart aanbieden met heel wat voordelen. De oude naam van deze samenwerking 'Volksontwikkeling' wordt dan ook in een nieuw jasje gestoken en noemt vanaf nu de 'Kneistse Cultuurkaart'.

Deze gezinskaart, de Kneistse Cultuurkaart bekom je voor 40 euro.

We bieden jullie 12 unieke actuele lezingen en kleurrijke, boeiende reisreportages aan voor alle inwonende gezinsleden! Bovendien kunnen naar keuze maximum vier keer een activiteit – die door het Cultuurcentrum Scharpoord wordt georganiseerd – met een korting van telkens 3 euro gekozen worden (zelf te reserveren aan de balie van het Cultuurcentrum, niet online). Neem daar dan nog eens twee gratis tickets voor De Filmzaal bij én een korting van 3 euro bij de aankoop van een nieuwe UiTPAS-regio Brugge voor maximum 1 persoon en je bent verzekerd van een unieke formule.

Een inkomkaartje kan ook op de avond zelf in CC Scharpoord gekocht worden vanaf 19u. Per avond kost een ticket 10,00 EUR. Ben je lid van Cultuursmakers, het Davidsfonds of ben je nog student, dan is het 8,00 EUR.

Alle info is terug te vinden in de vernieuwde Kneistse Cultuurkrant, de nieuwe naam van De Hoofdzaak.

Vanaf dit werkjaar bieden we ook de kans om een combi-lidmaatschap met Cultuursmakers aan te kopen tegen 60 euro (een meerprijs van 20 euro) of een combi met het lidmaatschap van Cultuursmakers als Davidsfonds tegen 80 euro. Dankzij deze combi ben je dan ook voor een heel jaar lid bij Cultuursmakers of beide natuurlijk. Dan kan je in heel Vlaanderen en Brussel alle activiteiten van CS tegen een voordeelprijs bijwonen.

Voor deze activiteiten van Vlaanderen en Brussel verwijzen we graag naar de algemene website van Cultuursmakers op www.cultuursmakers.be.

Kneistse Cultuurkrant! (Klik op deze link)

Tot op een van onze activiteiten!

Dominiek Segaert, voorzitter – Patricia De Groote, penningmeester - Rosa Desloovere – Marc Cordy – Marc Gydé – Leah Gallego – Julien Vanparys -Luc De Rijcke – Myriam De Krock 

Het bestuur van Cultuursmakers Knokke-Heist

Wij zijn lid van de Cultuurraad Knokke-Heist

Nieuws

<
>
x