Cultuursmakers

Knokke-Heist

Beste leden, vrienden en sympathisanten

Welkom op de website van Cultuursmakers Knokke-Heist!

Graag stellen we u het tweede deel van het jaarprogramma 2023-2024 voor.

‘Kleur’ is het jaarthema van Cultuursmakers voor 2024. Kleuren zorgen voor cultuur en diepe betekenis in het leven!

Met kleur willen we jullie bijzonder veel boeiende activiteiten aanbieden! Neem een kijkje in onze rubriek ‘Activiteiten’ en lees zeker ook de 2e editie van jaargang 51 van onze Kneistse Cultuurkrant! (Klik op deze link)
We mochten heel blij het werkjaar 2023-2024 starten met een boeiend, gevarieerd en heel ontspannend programma én met veel nieuwe leden!


Samen met het Davidsfonds Knokke bieden we een werkelijk unieke abonnementskaart aan met heel wat voordelen. De naam van deze samenwerking 'Volksontwikkeling' werd gewijzigd in de "Kneistse Cultuurkaart".
Deze gezinskaart, de Kneistse Cultuurkaart dus, kost 40 euro. We bieden jullie 12 unieke actuele lezingen en kleurrijke, boeiende reisreportages aan voor alle inwonende gezinsleden! Bovendien kunnen naar keuze maximum vier keer een activiteit – die door het Cultuurcentrum Scharpoord wordt georganiseerd – met een korting van telkens 3 euro gekozen worden (zelf te reserveren aan de balie van het Cultuurcentrum, niet online). Neem daar dan nog eens twee gratis tickets voor De Filmzaal bij én een korting van 3 euro bij de aankoop van een nieuwe UiTPAS-regio Brugge voor maximum 1 persoon en je bent verzekerd van een unieke formule.

Een inkomkaartje kan ook op de avond zelf in CC Scharpoord gekocht worden vanaf 19u. Per avond kost een ticket 10,00 EUR. Ben je lid van Cultuursmakers, het Davidsfonds of ben je nog student, dan is het 8,00 EUR.
Alle info in de Kneistse Cultuurkrant, de nieuwe naam van De Hoofdzaak.

We bieden ook de kans om een combi-lidmaatschap met Cultuursmakers aan te kopen tegen 60 euro (een meerprijs van 20 euro) of een combi met het lidmaatschap van Cultuursmakers én Davidsfonds tegen 80 euro.
Dankzij deze combi ben je dan ook voor een heel jaar lid bij Cultuursmakers of beide natuurlijk. Dan kan je in heel Vlaanderen en Brussel alle activiteiten van CS tegen een voordeelprijs bijwonen.
Voor de activiteiten van Vlaanderen en Brussel verwijzen we graag naar de algemene website van Cultuursmakers op www.cultuursmakers.be.

Tot op een van onze activiteiten in 2024!

Dominiek Segaert, voorzitter – Patricia De Groote, penningmeester - Rosa Desloovere – Marc Cordy – Marc Gydé – Leah Gallego – Julien Vanparys - Luc De Rijcke – Myriam De Krock 
Het bestuur van Cultuursmakers Knokke-Heist
Wij zijn lid van de Cultuurraad Knokke-Heist

Foto rechts: Kunstwerk Tower van Thomas Lerooy uit Roeselare: 49 bronzen bustes, 22 meter hoog (Staat op de Zeedijk van Duinbergen op het groene plein)

Nieuws

<
>
x