Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste Cultuursmakers en sympathisanten, 

De tijd vliegt voorbij, nog enkele weken en het schooljaar 2021-2022 zit er weer op! Het valt me op dat de belangrijkste gespreksonderwerpen op dit moment de: vakantiebestemmingen en de feestprogramma’s van Cultuursmakers en haar afdelingen zijn. 
Ook ons feestprogramma staat intussen op onze website, in dit boekje en is ook digitaal verstuurd naar al onze leden en sympathisanten.
Ons team nodigt uiteraard iedereen uit om mee te vieren! Want 100 jaar Cultuursmakers en 20 jaar Cultuursmakers LHE is voor ons een mijlpaal, waar velen aan hebben bijgedragen en waar we met trots op terugkijken!
Samen met onze deelnemers blikken we met een tevreden gevoel terug op de georganiseerde activiteiten in het 2de kwartaal en borrelen er weer nieuwe ideeën op om onze samenwerking met enkele nieuwe contacten verder uit te bouwen. 
Tijdens de zomermaanden en in het 4de kwartaal staan er nog enkele verrassingen op het programma, hierover vernemen jullie meer eind juni.
Door enkele onvoorziene omstandigheden zullen er helaas enkele activiteiten verplaatst worden naar 2023. In onze rubriek: ‘In de Pijplijn Q3!’ verneemt u hier meer over.
Tijdens onze teamvergadering heeft ons team besloten om jaarlijks één activiteit te organiseren rond Duurzaamheid. Wij: ‘Cultuursmakers LHE’ willen hieraan uiteraard ook ons steentje bijdragen.

Na de feestperiode wordt het tijd om eens na te denken over de toekomst. We gaan onze afdeling kritisch onder de loep nemen en waar nodig e.e.a. veranderen.
Suggesties en opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom. U mag deze mailen naar het volgende e-mail: rosina@rosina-johan.be.

Namens ons team Cultuursmakers LHE, wens ik u alvast een fijn en deugddoend verlof. Geniet er maar van met volle teugen!

Rosina

Nieuws

<
>
x