Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste Cultuursmakers,

Beste Sympathisanten,

De tijd vliegt voorbij, over enkele dagen staan de meiklokjes wellicht al in bloei en geuren de seringen! De natuur ontluikt, een scala van diverse groene tinten kleuren de bladeren van de bomen. Ook de voorjaarsbloemen pronken in diverse tuinen en parken.

Met trots kan ik u melden dat we onze team-uitdagingen/doelstellingen 2023 gerealiseerd hebben: ‘U verrassen met enkele onvergetelijke TOPPERS’. Dit geeft ons weer extra energie om in 2024 op zoek te gaan naar nieuwe toppers. 

In het eerste kwartaal hebben we samen al vele mooie momenten beleefd. Ook in het tweede kwartaal staan er weer diverse interessante evenementen op het programma, waaronder onbekende plekjes en enkele pareltjes. Ook onze meerdaagse reis naar Normandië wordt een ware belevenis, meerdere keren worden we terug gekatapulteerd naar de Middeleeuwen. 

In 2024 zullen we aandacht besteden aan het thema: ‘Geef kleur aan Cultuur, klankkleuren, kleur in de kunst, bloemenpracht ….’. Vanaf 9 mei loopt  de Cartoonexpo: ‘Kleur is de verwondering van het licht’ in GC De Schans. Ik kan u al verklappen dat het opnieuw een verrassende tentoonstelling wordt! We nodigen u van harte uit om ze een bezoekje te brengen!

Tot weldra, op één van onze activiteiten!

Rosina

Nieuws

<
>
x