Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste Cultuursmakers en sympathisanten, 

Traditiegetrouw blikken we op het einde van het derde kwartaal terug tot begin van het jaar en evalueert ons team kritisch alle georganiseerde activiteiten. Uiteraard houden we ook rekening met de ontvangen reacties van onze deelnemers. Ik wil daarom bij deze onze deelnemers bedanken voor hun eerlijke terugkoppelingen en hun suggesties. Hun mening is goud waard. We trekken hieruit altijd lering.

Voorbeeld: als proef, hebben we dit jaar enkele activiteiten rond industrieel erfgoed georganiseerd zoals: een rondleiding in het Zuiderpershuis en een gegidste tentoonstelling: ‘Recht door zee’, navigeren van 1500 tot vandaag’. Beide bleken niet zo in de smaak te vallen van onze leden.

De tijd vliegt: medio oktober zit het feestjaar 100 jaar Cultuursmakers en 20 jaar Cultuursmakers er weer op! Behalve onze feestweek, deze is gepland van 29 september tot 3 oktober. Ons feestprogramma vindt je op onze website en uiteraard ook in dit boekje. Iedereen is welkom! 

Ons team nodigt iedereen uit om mee te vieren!

In het voorwoord van het derde kwartaal heb ik aangekondigd dat ons team na de feestperiode zou nadenken over onze toekomst. Zoals u wel verwacht zal hebben, konden we niet zolang wachten, onze eerste brainstormsessie is al een feit. Nu zitten we in de bezinningsfase. In 2023 starten we met de verdere uitwerking.

We hebben intussen voldoende inspiratie om het jaarprogramma 2023 op te stellen, uiteraard met enkele verrassingen. Met trots kondigen we binnenkort onze eerste  parel aan!

Eindelijk is het dan zo ver: een droom van diverse leden gaat na lang wachten in vervulling. De door ons beloofde meerdaagse cultuurreis naar Portugal neemt vaste vormen aan. Het is ons gelukt om een uitstekende Nederlandstalige Portugese gids  te vinden. Noteer alvast 5 t/m 12 september 2023 in uw agenda en verwacht u aan enkele minder bekende pareltjes!

Opgelet: De presentatie Jaarprogramma 2023 wordt verplaatst van 17 december naar 26 januari 2023! Wegens de langere voorbereidingstijd van enkele projecten komen we anders in tijdsnood bij het concretiseren van ons jaarprogramma 2023.

Ik nodig jullie uit om samen op ontdekking te gaan in ons gevarieerd aanbod en wens u veel leesgenot!

Tot weldra……

Rosina

Nieuws

<
>
x