Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste Cultuursmakers en sympathisanten, 

Het jaar zit er weer bijna op. De feestdagen kondigen zich aan. Iedereen verheugt zich om samen met familie of vrienden Kerstmis te vieren en het oude jaar gepast af te sluiten. Om vervolgens goede voornemens en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Laten we hopen dat 2023 vrede en beter vooruitzichten brengt. Het wordt zonder meer een boeiend jaar.

Ook bij het opstellen van ons jaarprogramma liepen we tegen diverse hindernissen aan. Sommige plannen, zullen we in 2023 niet kunnen realiseren: o.a. wegens stopzetting van ondernemingen of faillissementen en onduidelijkheid over de kostprijsverhogingen.

Cultuursmakers LHE blijft uiteraard niet bij de pakken zitten en gaat de uitdaging aan om toch weer een gevarieerd programma met enkele pareltjes en verrassingen aan te bieden. 

Ons programma voor het eerste semester 2023 hebben we eind november via zoom gepresenteerd. Voor het programma van het tweede semester selecteren we uit de suggesties van onze leden enkele uitstappen, om deze vervolgens te toetsen op haalbaarheid.. Meer informatie hierover verneemt u over enkele maanden.

Laat u verrassen! 

Namens ons Cultuursmakersteam LHE wens ik iedereen fijne feestdagen en een sprankelend 2023! Geniet van de mooie dingen des levens…. 

Tot in 2023 en hartelijk bedankt voor uw trouwe steun aan onze afdeling!

Rosina

Nieuws

<
>
x