Cultuursmakers

Lier

Beste cultuurliefhebber,

 

Welkom op de website van Cultuursmakers Lier. Samen met het bestuur en alle vrijwilligers van onze afdeling organiseren we tal van culturele uitstappen en initiatieven. Duik in onze website en maak kennis met onze afdeling en met de activiteiten die nog op stapel staan.

In 2022 staat de werking van Cultuursmakers nationaal in het teken van 100 jaar cultuur beleven. In 1922 moest Europa nog bekomen van de grote oorlog en de Belgische economie kroop moeizaam uit een diep dal. Er was terug hoop en in deze context zag VTB, de Vlaamse Toeristenbond, op 29 januari het levenslicht. Doel van de vereniging was om het toerisme bij de Vlamingen te bevorderen, het reizen in eigen land te promoten en de algemene culturele belangen van het Vlaamse volk te behartigen.  Op 29 januari 2022 zijn we klaar om samen een nieuwe stap in onze geschiedenis te zetten en te bouwen aan onze toekomst.

Onze vereniging gaat voortaan met een nieuwe naam door het leven. 29 januari is de start van ons feestjaar!

Houd goed deze website in het oog om alle feestactiviteiten op te volgen.

Onze eigen Lierse programmatie is gevarieerd en voor een breed publiek. Afhankelijk van de Covid maatregelen zullen wij heel nauwkeurig opvolgen wat ons toegelaten wordt en wat niet, om zo ieders veiligheid te garanderen. 

Graag tot op één van onze activiteiten!

 

<
>
x