Cultuursmakers

Lier

Lid worden bij Cultuursmakers?

Lidmaatschap 2024, nieuw of vernieuwen.
Lid zijn van Cultuursmakers: wat? waarom? hoe?


Zoals de meeste verenigingen werken ook wij met een lidmaatschap: onze Cultuursmakers-pas. En hoewel cultuurliefhebbers zeker geen lid hoeven te zijn om deel te nemen aan onze activiteiten (uitzondering zijn de meerdaagste uitstappen; daar is lidmaatschap wel verplicht), willen we natuurlijk wel graag zo veel mogelijk leden in onze armen sluiten.
Wat?
Ons lidmaatschap is een gezinslidmaatschap. Wie lid wil worden van Cultuursmakers koopt voor 20 euro een Cultuursmakers-pas. Die is geldig voor alle gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen. Het lidmaatschap is telkens geldig tot 31 december. Vanaf 1 september mogen passen voor het daaropvolgende jaar verkocht worden. Als de persoon in kwestie op dat moment nog geen lid was, krijgt deze het lidmaatschap voor de resterende tijd van het lopende jaar gratis, wat nog mooi meegenomen is als er nog activiteiten op stapel staan.
Waarom werken wij met een lidmaatschap?Ons lidmaatschap zorgt ervoor dat we een 'hechtere' band hebben met onze deelnemers. 
Het geeft ons een extra verantwoording naar de overheid. Hoe meer leden, hoe relevanter wij als vereniging ook worden. Cultuur is broodnodig!
Hoe?
Via de website: De persoon in kwestie surft naar www.cultuursmakers.be/word-lid of www.cultuursmakers.be/naamvanjouwafdeling/word-lid en vult daar het formulier in.
Wij krijgen hiervan een melding in de mailbox. 
Op het moment dat wij je de betaling hebben ontvangen, geven wij je gegevens door aan de administratie. Je staat als lid nu op 'pending' (maar je kan al als lid inschrijven eens betaald) .
Het nationaal secretariaat krijgt hiervan een melding en verstuurt vervolgens je lidkaart op. Bij 'ledenbeheer' sta je nu niet meer op 'pending' maar op 'lid'. Het kan enkele weken duren eer je de lidkaart ontvangt, zeker bij jaarovergangen. 
Ledenvoordelen?
De cultuurliefhebbers in kwestie kunnen van heel wat voordelen profiteren. Naast het feit dat ze deel uitmaken van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers, is het ook goed voor hun portemonnee. Ze profiteren van:

• ledenprijs voor alle activiteiten van alle groepen; 
• 6 euro korting bij de aankoop van een nieuwe museumpas;
• 10% korting voor nieuwe aansluitingen bij VAB;
• 20% korting in de webshop van Het Geluidshuis;
• 10 euro korting bij registratie voor Cambio;
• 10% korting in de webshops van uitgeverijen Lannoo, WBooks en Walburgpers;
• korting voor lidmaatschap en cd’s van Het Orgel in Vlaanderen;
• korting bij tal van musea en cultuurtempels;
• interessante aanbiedingen voor tijdelijke culturele evenementen en voorstellingen.
 Via deze link kan je alle tijdelijke ledenvoordelen terugvcinden, een heel jaar lang!                                                                                              

Maar dit is nog niet alles!
Cadeaubon eindejaar
Geef eens een lidmaatschap cadeau! (aan iemand of een familie die net als jij van cultuur en uitstapjes houdt.
Contacteer ons via lieve.jansen@cultuursmakers.be en wij helpen je op weg.

 

<
>
x