Cultuursmakers

Lier

Theatervoorstelling 'Mario, morgen gadegij naar de dokter'

Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere theatertournee. In de krachtige voorstelling ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang. We nodigen jong en oud uit om binnen te stappen in de wereld van Mario.

Datum: 19/12/2024
Uur: 20:00
Plaats: Stadsschouwburg
Adres: Keizerstraat 3, 2800 Mechelen
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 17,5
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere theatertournee. In de krachtige voorstelling ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang.

We nodigen jong en oud uit om binnen te stappen in de wereld van Mario. De voorstelling zal je raken en je uitdagen om de veelzijdigheid van het leven met autisme te begrijpen. Gegarandeerd een ervaring die zal blijven hangen…

Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden  en veel humor!

Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?

Duur voorstelling: 90 minuten (zonder pauze)

Tickets: 17,50 euro; leden Cultuursmakers betalen 15 euro.

Schrijf je online in en betaal binnen de 3 dagen op onze rekening BE44 9730 9813 6045 met vermelding van het aantal plaatsen en voor hoeveel leden en/of niet-leden je betaalt.    Enkel online inschrijvingen worden aanvaard. 

Is de inschrijfknop verdwenen? Dan is de uitstap uitverkocht en kan je nog altijd een mail sturen naar lieve.jansen@cultuursmakers.be om je/jullie op de wachtlijst te plaatsen.

Als er plaats vrijkomt, contacteren wij jou.     

<
>
x