Cultuursmakers

Maaseik

Wordt lid bij Cultuursmakers Maaseik of verleng je lidmaatschap !
   
Lid worden bij Cultuursmakers? Dat is voordelig proeven en smullen van cultuur! Ons lidmaatschap kost 20 € per kalenderjaar voor het hele gezin!

Wordt nu lid en je lidmaatschap telt tot eind 2024 !!!

Je voordelen op een rijtje
* Je neemt deel aan alle activiteiten van onze Cultuursmakers-groep aan ledenprijs. Jaarlijks staan er ongeveer 2500 Cultuursmakers-activiteiten op de agenda. Je vindt ze op www.cultuursmakers.be/activiteiten
* Je krijgt 5 € korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 € in plaats van 25 €. 
Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten.
* Je krijgt 6 € korting bij de aankoop van een Museumpas. Je betaalt dan 53 € in plaats van 59 € om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken. Deze korting is enkel geldig voor een nieuwe Museumpas, niet voor een hernieuwing.

Daarnaast kunnen we ook regelmatig voor tijdelijke evenementen of voorstellingen mooie kortingen aanbieden, zoals kortingen bij Jenever- en Modemuseum in Hasselt en het Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Zie up-to-date informatie op de website www.cultuursmakers.be/ledenvoordelen 

Hoe lid worden?
Vul op deze website het aangeboden formulier in en klik op ‘word lid’. 
Betaal vervolgens 20 € op rekening BE76 7350 2752 9695 van Cultuursmakers Maaseik met als mededeling "Lidmaatschap 2024" en je naam.
Je Cultuursmakers-pas valt enige dagen later in je brievenbus.

Je lidmaatschap verlengen

Schrijf 20 € over op het rekeningnummer BE76 7350 2752 9695 van Cultuursmakers Maaseik met als mededeling "Lidmaatschap 2024" en je naam.

Vele groeten, en tot weldra op een van onze activiteiten,
Ria, Joke, Jan, Gène en Jos

Nieuws

<
>
x