Cultuursmakers

Maaseik

Deelname, annulatie- en terugbetalingsregeling

Goede afspraken maken goede vrienden: deelname, annulerings- en terugbetalingsregeling van Cultuursmakers Maaseik

Een deelname is pas bevestigd indien deze ook betaald is ..... dit binnen de week na de inschrijving (de inschrijving wordt normaliter bevestigd per mail).

Betaling is ten laatste 10 dagen voor het evenement, tenzij anders Indien bepaald (bijvoorbeeld voor busreizen of daguitstappen met lunch). Als iemand zich wel aanmeld maar niet de betaling doet, dan wordt zijn deelname 10 dagen voor het evenement geannuleerd. 

Reizen: Cultuursmakers zelf heeft geen regeling qua annulatie en/of reisverzekekring. Er wordt aangeraden dat iedereen dit zelf regelt.

Meerdaagse reizen: Er is geen terugbetaling voorzien indien de organisator (i.e. Cultuursmakers of een mede-organiserende vereniging/organisatie) ook reeds heeft moeten betalen (dit kan een voorschot en/of een definitief bedrag zijn).

Eendaagse (bus)reizen all-in: er is geen terugbetaling voorzien indien de afmelding gebeurt binnen de veertien dagen voor de reis. Tenzij de organisator de vrijgekomen plaats/deelname nog kan laten innemen, dan wordt de teruggave gelinkt aan de ingenomen plaatsen.

Lezing/daguitstap: er is geen terugbetaling voorzien indien de afmelding gebeurt binnen de zeven dagen voor het evenement.
Tenzij de organisator de vrijgekomen plaats/deelname nog kan laten innemen, dan wordt de teruggave gelinkt aan de ingenomen plaatsen.

Maaltijd/lunch …: er is geen terugbetaling voorzien indien de afmelding gebeurt binnen de zeven dagen voor de gebeurtenis en voor zover deze niet reeds besteld en/of betaald is door Cultuursmakers. Tenzij de organisator de vrijgekomen plaats/deelname nog kan laten innemen, dan wordt de teruggave gelinkt aan de ingenomen plaatsen.

Als algemene regel kan men stellen dat er geen terugbetaling is als bepaalde bedragen/uitgaven reeds betaald en/of besteld zijn en die wij als Cultuursmakers zo wie zo dienen te voldoen. Voorbeelden zijn aantal bestelde en reeds betaalde inkomtickets, voorafbestelde lunches of vastgelegde gidsen/rondleiding.

Als Cultuursmakers Maaseik zullen we proberen om geannuleerde of afgemelde deelnames te laten opnemen door andere/nieuwe deelnemers, doch hiervoor kunnen wij geen garantie bieden.  De deelnemer kan wel steeds vervanging doorgeven (tenzij anders aangegeven).

PS: het is mogelijk dat er in bepaalde gevallen een "adminsitratieve kost" wordt aangerekend.

<
>
x